GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Du vill ha en riktigt proaktiv lösning

Fördelen för dig som kund hos oss är att vår proaktiva lösning ease åtgärdar 99 % av alla dina IT-relaterade problem helt automatiskt.
Du märker ingenting. Allt fungerar precis som vanligt. ease förebygger, upptäcker och löser problem och driftstörningar 24/7. Vid större komplikationer får vi en varning från ease och löser dina problem manuellt. Du fortsätter att jobba som vanligt. Det är det som kallas proaktiv IT-support.

Vi på rdata vill gärna träffa dig och berätta mer om ease. Fyll i din mailadress i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Ja, jag vill gärna att ni kontaktar mig så att vi kan komma överens om en bra tidpunkt för ett möte.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

VI JOBBAR BARA MED NÖJDA KUNDER!

 

statistik

rdata hjälper er att få kontroll över er IT-miljö och era IT-kostnader där vi genom vårt koncept "ease" förenklar er vardag vilket bidrar till ökad produktivitet samt minskade kostnader..

Vi undersöker löpande vad våra kunder tycker om oss. 99% är mycket nöjda, resten är nöjda!

 

Nyheter

2017-05-12 Uppdatering pågår

Arbete pågår med uppfräsching av webbsidan - allt för att ni lättare ska finna svar på era frågor samt lättare finna det ni söker.

 

2017-04-10 Förstärkning till rdata

Vi välkomnar 3 nya tekniker, Hampus, Joakim och Emil som kompletterar vår stab inom områden som vi behöver både på kort och lång sikt!

 

2017-03-23 Våryra

Våryra hos rdata - Här presenteras vårens erbjudande!

Ta del av erbjudandet!

 

UPP