GLÖMT DITT LÖSENORD?

*

Du vill kunna ta bättre IT-beslut

Som du säkert redan vet händer det otroligt mycket inom IT. Nya trender och tekniker anammas och förkastas i ett rasande tempo. Då är det väldigt bra att ha ett bollplank. Någon som fokuserar på att värdera alla nya innovationer och idéer. Vi på rdata sitter i ett internationellt nätverk där det ständigt diskuteras vad som kommer att hända i dag, i morgon och om fem år. 

Med rdatas erfarenhet i ryggen kan du lugnt driva ditt företag mot nya mål med vetskapen om att rätt IT-beslut kommer att tas på vägen dit.

Vi på rdata vill gärna träffa dig och berätta mer om vad vi kan göra för dig. Fyll i din mailadress i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Ja, jag vill gärna att ni kontaktar mig så att vi kan komma överens om en bra tidpunkt för ett möte.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

VI JOBBAR BARA MED NÖJDA KUNDER!

 

statistik

rdata hjälper er att få kontroll över er IT-miljö och era IT-kostnader där vi genom vårt koncept "ease" förenklar er vardag vilket bidrar till ökad produktivitet samt minskade kostnader..

Vi undersöker löpande vad våra kunder tycker om oss. 99% är mycket nöjda, resten är nöjda!

 

Nyheter

2017-05-12 Uppdatering pågår

Arbete pågår med uppfräsching av webbsidan - allt för att ni lättare ska finna svar på era frågor samt lättare finna det ni söker.

 

2017-04-10 Förstärkning till rdata

Vi välkomnar 3 nya tekniker, Hampus, Joakim och Emil som kompletterar vår stab inom områden som vi behöver både på kort och lång sikt!

 

2017-03-23 Våryra

Våryra hos rdata - Här presenteras vårens erbjudande!

Ta del av erbjudandet!

 

UPP